70 Jaarweken

Op deze pagina wordt gebruik gemaakt van de Audio box om de Bijbelstudie als geheel beter zichtbaar te maken. De werking van de Audio box spreekt voor zich zelf. Wilt u echter toch wat bijzonderheden weten dubbel klik dan op Gebruik Audio box.

In de Audio box is een korte samenvatting van de tekst met Bijbel verwijzingen en de sheets als PDF file toegevoegd. Speciaal voor hen, die NIET de beschikking hebben over het boekje.

70 Jaarweken
Deze studie is ontwikkeld door Ds. Henk Schouten in opdracht van ’t Zoeklicht en behandelt de 70 Jaarweken zoals die in Daniel 9 wordt vernoemd. De zeventigste Jaarweek gaat over de eindtijd die zelfs voor Daniel verborgen bleef en verzegeld werd (Daniel 12:9). In de studie komt naar voren wat er staat te gebeuren in die 70ste Jaarweek. De kennis van de inhoud van de 70ste Jaarweek neemt snel toe en laat een dramatisch beeld zien. De studie geeft ook aan de oplossing zoals God dat wil en verwacht en heeft aangegeven in Zijn Woord. Benieuwd wat dat dan is luister en onderzoek de inhoud van deze studie. De studie is ZEER relevant voor een ieder mens.

De studie wordt in de Baptistengemeente Immanuël verzorgd door Henk en bestaat uit de volgende delen:

Het Zoeklicht heeft voor deze studie een boekje uitgegeven kosten € 12,95 exclusief verzendkosten.

Hieronder staat het boekje afgebeeld:

70 Jaarweken

70 Jaarweken