Foto albums

Onze foto’s van de Baptistengemeente Immanuël te Hoogeveen zijn samengevoegd in foto albums die op deze site kunnen worden bekeken. Deze foto’s zijn na een zorgvuldige controle beschikbaar gesteld door haar leden en betrokkenen of de vertegenwoordiger(s). Uitdrukkelijk zij vermeld dat het niet is toegestaan dat, zonder schriftelijke toestemming van onze bestuursvoorzitter, Ds. Henk Schouten, een kopie wordt gemaakt van één van onze foto’s of verspreiding via digitale weg of andere wegen.

Mocht u een foto zien waarbij u vragen hebt, of waarvan u vindt dat deze niet of niet op deze wijze op de site zou mogen staan, neem dan contact op met het Secretariaat, Jan de Groot, van onze gemeente.

Onze foto’s zijn per onderwerp of gebeurtenis in een album opgenomen. I.v.m. de privacy van betrokkenen zijn de foto’s die daar in staan, na het volgen van een goedkeur-procedure, beschikbaar gesteld. Het kan echter zijn dat de album er al wel is maar de foto’s nog niet. De redenen voor deze vertraging is, dat de tekst snel gedicht is maar de de zorgvuldig van de verschillende belangen meer tijd vragen. Wij vragen uw begrip hiervoor.

Foto album (12): Kinderfeest in Drouwernerzand op 21 juni 2014

Op 21 juni 2014 zijn alle zondagschoolkinderen uitgenodigd naar Douwernerzand voor een groot kinderfeest in het leukste uitje van Drenthe in het beste Pretpark van Europa. Dat niet alleen de kinderen dit leuk vonden laat zich raden, kijk maar eens naar de foto’s. Wilt u de foto’s in een grotere formaat zien en het bijbehorende / aanvullende commentaar dubbel click dan op: Meer informatie.

Foto album (2): Pasen 20 maart 2014 voor de kinderen

Op 20 maart 2014 heeft de zondagsschool-juf het Paasverhaal verteld. Daarna hebben de kinderen kunnen genieten van een HEEL lekkere Paasmaaltijd. Wilt u de foto’s in een grotere formaat zien en het bijbehorende / aanvullende commentaar dubbel click dan op: Meer informatie.

Foto album (13): Liefdesmaaltijd op 9 maart 2014

Deze maaltijd werd georganiseerd door een groot aantal mensen die werken aan een nauwere band met christenen onderling. Dit betekent dat er veel wordt gepraat en ook veel plezier wordt gemaakt. Zoals u kunt zien op de foto’s is dat goed geslaagd. Wilt u de foto’s in een grotere formaat zien en het bijbehorende / aanvullende commentaar dubbel click dan op: Meer informatie.

 

Foto album (9): Israël

Op deze pagina staan een groot aantal foto’s van Israël.

Wilt u de foto’s in een grotere formaat zien en het bijbehorende / aanvullende commentaar dubbel click dan op: Meer informatie.

 

Foto album (1): Sprekers Baptistengemeente Immanuël te Hoogeveen

In deze foto album kunt u onze sprekers zien. Wilt u de spreker in een groter formaat zien dubbel click dan op: Groter. U kunt ook elke spreker beluisteren door te dubbel click op: Audio.