Zondagsschool

Op deze zondagsschool pagina staan allerlei zaken die belangrijk zijn voor onze zondagsschool kinderen. De onderwerpen zijn genummerd vanaf nummer 1 geteld vanaf beneden naar boven. Dus de nieuwste staat altijd bovenaan. Het getal tussen haakjes is een administratief nummer dat aangeeft over welke album het gaat.

De kinderen mogen zelf deze pagina vullen met dat wat zij belangrijk vinden! Dat kan dus zijn een verhaal, nieuwe foto album of een mooie kleurplaat.

 

4. Gekleurde kleurplaten (11)

Hier zie je de gekleurde kleurplaten met naam. De gekleurde platen zijn het eigendom van de persoon die ze heeft gekleurd en mag op geen enkele manier worden vermenigvuldig of digitaal worden verwerkt of verzonden! Meer informatie.

 

3. Nog niet gekleurde kleurplaten (10)

Een van de activiteiten van onze zondagsschool is, na het vertellen van een Bijbelsverhaal, een kleurplaat te kleuren. In deze ingang kan je zelf de kleurplaten uitkiezen. Selecteren en uitprinten van een kleurplaat.

 

2. Kinderfeest in Drouwernerzand op 21 juni 2014 (12)

Op 21 juni 2014 zijn alle zondagsschoolkinderen uitgenodigd naar Douwernerzand voor een groot kinderfeest in het leukste uitje van Drenthe in het beste Pretpark van Europa. Dat niet alleen de kinderen dit leuk vonden laat zich raden, kijk maar eens naar de foto’s. Wilt u de foto’s in een grotere formaat zien en het bijbehorende / aanvullende commentaar dubbel click dan op: Meer informatie.

 

1. Pasen 20 maart 2014 voor de kinderen (2)

Op 20 maart 2014 heeft de zondagsschool-juf het Paasverhaal verteld. Daarna hebben de kinderen kunnen genieten van een HEEL lekkere Paasmaaltijd. Wilt u de foto’s in een grotere formaat zien en het bijbehorende / aanvullende commentaar dubbel click dan op: Meer informatie.