Handleidingen

Via o.a. deze pagina gaat u naar de handleidingen voor de extra functionaliteiten die speciaal voor deze site zijn ontwikkeld. Alhoewel de extra functies die gebouwd zijn in principe voor zich zelf spreken, is het in bepaalde omstandigheden noodzakelijk om precies te weten wat wel en wat niet mogelijk is en hoe iets bedoeld is en waarom.

Audio box
De Audio box is bedoeld om Bijbelstudies en mogelijk documenten zoals Samenvatting, Overzicht en / of Sheets overzichtelijk te presenteren. Voor de handleiding dubbelklik op: Audio box.

Download functies
Audio en video kunnen in bepaalde gevallen worden gedownload. De procedure voor het downloaden staat op: Download functies

Gebruik Bijbelse Encyclopedie op het profetische woord
Op deze site staan twee encyclopedieën op het profetische woord van de Bijbel. De informatie van deze encyclopedieën zijn vernoemd in: Bronnen.
De twee encyclopedieën zijn identiek doch de eerste is in het Nederlands terwijl de tweede is vertaald in het Engels door: Patricia R. en Patricia T. beiden ven de UK. Het gebruik van deze encyclopedie staat in: Gebruik encyclopedie en Use of the encyclopedia.

Video box
De Video box is bedoeld om Bijbelstudies en mogelijk documenten zoals Samenvatting, Overzicht en / of Sheets overzichtelijk te presenteren. Voor de handleiding dubbelklik op: Video box.

Zoekfuncties
Speciaal voor deze site zijn er zoekfuncties ontwikkeld. Deze zoekfuncties liggen buiten deze site maar zeker ook binnen deze site. De zoekfuncties buiten deze site hebben te maken met woorden waarop een vreemde zoekt zoals bv. Opname van de gemeente. Voor het zoeken buiten onze site gebruikt men veelal een zoekmachine zoals: Google.
Binnen onze site zijn er ook zoekfuncties beschikbaar. Deze zijn omschreven in: Zoekfuncties.