Zoekfuncties

De volgende drie zoekfuncties zijn beschikbaar:
1. Zoeken via een zoekmachine zoals Google.
2. Zoeken op onze site via het schermpje “Search” rechts bovenaan.
3. Zoeken op één van onze pagina’s

1. Zoeken via een zoekmachine zoals Google.
U kunt via een zoekmachine naar onze site zoeken of naar een onderwerpen zoeken. Beter en sneller is het om direct onze site te kiezen en vandaar naar onderwerpen of thema’s te zoeken. Het zoeken geschiedt dan binnen onze site. Deze is: www.bgimmanuel.nl

2. Zoeken op onze site via het schermpje “Search” rechts bovenaan.
Rechts boven in het scherm is een zoekvenster ingebouwd. Met behulp van dit venster kunt u op de hele site zoeken naar een bepaald woord of woorden. Als het één woord is dat vaak op onze site voorkomt is het systeem daar enige ogenblikken mee bezig. Alle resultaten worden achter elkaar gepresenteerd. U scrolt dan langs de items en maakt een keuze met welk onderwerp/item u verder wilt gaan. Helaas is het een engelstalig programma waardoor een paar woorden ook in het engels zijn.
Continue    = Ga verder met …. of Meer informatie
Search        = Zoekopdracht
Older post  = Ga naar voren in de zoeklijst
Newer post = Ga naar achteren in de zoeklijst

3. Zoeken op één van onze pagina’s
Als u op een bepaalde pagina naar een woord wilt zoeken drukt u de combinatie “ctrl F” in waarna links onder in het scherm een zoekveld verschijnt. Tik in dat zoekveld het betreffende woord in dat u op die pagina wilt zoeken en het systeem laat u het eerst volgende woord op die pagina zien vaak op een groene of gele achtergrond. U kunt mbv de pijltjes rechts van het zoekveld naar boven of naar beneden zoeken.